Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Uzkodas

Pikantie garneļu - ķirštomātu iesmiņi ar čili mērci

Foto: Publicitātes
Skaties, kā dziedātājam Aivo Oskim veicās virtuvē, gatavojot pikantos garneļu-ķirštomātu iesmiņus TVNET raidījumā "Slavenības uz oglēm".
Recepte tapusi sadarbībā ar "Vegeta" un "Tramontina".
Foto: Jānis Škapars/TVNET
Pagatavošana
20 min
1. Garneles un ķirštomātus liek bļodā, pievieno 1 laima sulu, medu, rīvētu laima miziņu, sakapātus čili piparus, olīveļļu, Vegeta Natur garšvielu zivīm un apmaisa.
Foto: Publicitātes
2. Ver garneles uz iesmiņiem pamīšus ar ķirštomātiem.
Foto: Publicitātes
3. Liek iesmiņus uz grila, grilē pāris minūtes no katras puses.
Foto: Publicitātes
4. Pasniedz ar laima daiviņām un čili mērci, pārkaisa ar kapātu kinzu.

Labu apetīti!
Foto: Publicitātes