-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Uzkodas
-
>
Pikantie garneļu - ķirštomātu iesmiņi ar čili mērci
Skaties, kā dziedātājam Aivo Oskim veicās virtuvē, gatavojot pikantos garneļu-ķirštomātu iesmiņus TVNET raidījumā
"Slavenības uz oglēm".
Recepte tapusi sadarbībā ar "Vegeta" un "Tramontina".
Foto: Jānis Škapars/TVNET
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
20 tīģergarneles, nolobītas
-
20 ķirštomāti
-
1 čili pipars
-
"Vegeta Natur" garšviela zivīm pēc garšas
-
1 laims
-
1 tējk. medus
-
Olīveļļa
-
Garie koka iesmiņi, iepriekš izmērcēti ūdenī
- Pasniegšanai
-
Laims
-
Kinza
-
Saldskābā čili mērce
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
20 min.
-
Garneles un ķirštomātus liek bļodā, pievieno 1 laima sulu, medu, rīvētu laima miziņu, sakapātus čili piparus, olīveļļu, Vegeta Natur garšvielu zivīm un apmaisa.
-
Ver garneles uz iesmiņiem pamīšus ar ķirštomātiem.
-
Liek iesmiņus uz grila, grilē pāris minūtes no katras puses.
-
Pasniedz ar laima daiviņām un čili mērci, pārkaisa ar kapātu kinzu.
Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs