Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Kartupeļi ar cūkgaļas kakla karbonādi

Foto: Publicitātes
Kartupeļi ar gaļu vienmēr garšo labi, bet ja vēl iemarinēti, ar šķipsniņu sēņu garšu - pasakaini. Par tādu ēdienreizi priecāsies visa ģimene. Starp citu - gatavojot maisā, viss izdodas patiesi sulīgs.
Receptes un foto autore: Aina Pitrāne
Pagatavošana
135 min
1. Sagriež gaļu nelielos kubiņos. Pievieno kūpinātas paprikas pulveri, sagrieztu papriku, sīpolu, sāli, piparus, sēnes vai kaltētu baraviku pulveri (var aizstāt ar 250 g svaigu baraviku un citu sēņu), sasmalcinātu ķiploku, majonēzi. Visu labi samaisa un atstāj apmēram stundu iemarinēties.
2. Kad gaļa ar dārzeņiem iemarinējās, pievieno kartupeļus un labi izmaisa.
Foto: Publicitātes
3. Liek kartupeļus ar gaļu cepammaisā un cep iepriekš uzkarsētā cepeškrāsnī uz 1 stundu 200°C.

Labu apetīti!
Foto: Publicitātes
Uz augšu