Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Iesūti ziņu!
Sākums > Receptes > Deserti

Rabarberu muss ar zemeņu mērci

Foto: Publicitātes
Rabarberi iederas ne tikai plātsmaizēs - arī debešķīgos desertos.
Receptes un foto autore: Aina Pitrāne
Pagatavošana
80 min
1. Ielej katliņā ūdeni un pievieno sagrieztus rabarberus.
2. Vāra rabarberus, kamēr tie kļūst mīksti.
3. Pēc tam sablendē rabarberus kopā ar visu ūdeni līdz viendabīgai masai.
4. Pievieno cukuru, vaniļas cukuru un labi izmaisa līdz cukurs ir izkusis.
Foto: Publicitātes
5. Atdzesē rabarberu masu līdz 40°-45° un pievieno uzbriedinātu un izkausētu želatīnu. Labi izmaisa.
6. Ar mikseri saputo rabarberus līdz masa kļūst gaiša, pufīga un palielinājās gandrīz 2 reizes.
Foto: Publicitātes
7. Rabarberu musu pilda trauciņos un liek ledusskapī sastingt.
Pasniedz ar zemeņu mērci.

Lai labi garšo!
Foto: Publicitātes
Uz augšu