Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Rabarberu muss ar zemeņu mērci

FOTO: Publicitātes

Rabarberi iederas ne tikai plātsmaizēs - arī debešķīgos desertos.
Receptes un foto autore: Aina Pitrāne
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Musam:
  • 300 g rabarberu
  • 700 ml ūdens
  • 200 g brūnā cukura
  • 1-2 tējk. vaniļas cukura
  • 25 g želatīna
  • Zemeņu mērcei:
  • Zemenes
  • Cukurs pēc garšas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

80 min.
  1. Ielej katliņā ūdeni un pievieno sagrieztus rabarberus.
  2. Vāra rabarberus, kamēr tie kļūst mīksti.
  3. Pēc tam sablendē rabarberus kopā ar visu ūdeni līdz viendabīgai masai.
  4. Pievieno cukuru, vaniļas cukuru un labi izmaisa līdz cukurs ir izkusis.
    Pievieno cukuru, vaniļas cukuru un labi izmaisa līdz cukurs...

    FOTO: Publicitātes

  5. Atdzesē rabarberu masu līdz 40°-45° un pievieno uzbriedinātu un izkausētu želatīnu. Labi izmaisa.
  6. Ar mikseri saputo rabarberus līdz masa kļūst gaiša, pufīga un palielinājās gandrīz 2 reizes.
    Ar mikseri saputo rabarberus līdz masa kļūst gaiša, pufīga u...

    FOTO: Publicitātes

  7. Rabarberu musu pilda trauciņos un liek ledusskapī sastingt.
    Pasniedz ar zemeņu mērci.

    Lai labi garšo!
    Rabarberu musu pilda trauciņos un liek ledusskapī sastingt....

    FOTO: Publicitātes

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Ķiploku ziedu pesto

Ķiploku ziedu pesto

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas