1. Visu uzvāra katliņā, tad pieber 100g izsijātus plain miltus. Un rūpīgi maisa, lai izveidojas bieza mīkla.
2. Sākumā mīkla būs glumos pikučos...

Foto: Publicitātes
3. Bet maisa kamēr tā kļūst vienmērīga, bieza un mazliet lipīga.

Foto: Publicitātes
4. Mīklu liek konditorejas maisā ar zvaigznītes uzgali un fritē vārošā eļļā.

Foto: Publicitātes
5. No visām pusēm, līdz zeltaini.

Foto: Publicitātes
6. Kad mazliet padziest, apkaisa vai izvārta cukurā sajauktā ar kanēli. Apmēram 2-3 ēd. k. cukurs sajaukts ar 1/2 tējk. kanēļa. Var vēl šķipsniņu malta kardamona pielikt.

Foto: Publicitātes
7. Lai labi garšo!

Foto: Publicitātes