Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Pildītas olas ar zaļumiem un redīsiem

Pildītas olas ar zaļumiem un redīsiem

FOTO: Shutterstock.com

Redīsi piešķir lielisku kraukšķi maigās tekstūras olu pusītēm. Fantastisks papildinājums kā Lieldienu svētku galdam, tā ari citās viesībās.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Cieti vārītas olas
  • Redīsi
  • Lociņi
  • Dilles
  • Majonēze
  • Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. Cieti vārītas olas noloba, pārgriež uz pusēm un uzmanīgi izņem viducīšu, nesabojājot baltuma pusītes. Dzeltenumus sasmalcina - var ar nazi vai arī ar dakšiņu.
  2. Sasmalcina lociņus, dilles un ļoti smalki sagriež arī redīsus. Pievieno olu dzeltenumiem.
  3. Papildina ar garšvielām un sajauc ar majonēzi.
  4. Pagatavoto masu pilda atpakaļ olu pusītēs un dekorē ar redīsa šķēlītēm/diļļu zariņiem.

    Labu apetīti!
    Pagatavoto masu pilda atpakaļ olu pusītēs un dekorē ar redīs...

    FOTO: Shutterstock.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas