Redīsi piešķir lielisku kraukšķi maigās tekstūras olu pusītēm. Fantastisks papildinājums kā Lieldienu svētku galdam, tā ari citās viesībās.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
Cieti vārītas olas
Redīsi
Lociņi
Dilles
Majonēze
Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Pagatavošana
20 min.
Cieti vārītas olas noloba, pārgriež uz pusēm un uzmanīgi izņem viducīšu, nesabojājot baltuma pusītes. Dzeltenumus sasmalcina - var ar nazi vai arī ar dakšiņu.
Sasmalcina lociņus, dilles un ļoti smalki sagriež arī redīsus. Pievieno olu dzeltenumiem.
Papildina ar garšvielām un sajauc ar majonēzi.
Pagatavoto masu pilda atpakaļ olu pusītēs un dekorē ar redīsa šķēlītēm/diļļu zariņiem.