1. Maltajai gaļai pievieno sāli, piparus un savas iecienītākās garšvielas. Masu samaisa, veidos nelielas gaļas bumbiņas un cep līdz gatavas.
2. Kad kotletītes gandrīz gatavas, uz tām uzliek siera šķēlītes un ļauj izkust.

Foto: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
3. Pa to laiku sagriež iecienītākos dārzeņus: noderēs kāda salātlapa, spināts vai citi zaļumi pēc ieskatiem, svaigs/marinēts gurķis, tomāts, marinēti mazie sīpoliņi vai svaigi sīpoli.
4. Laiks noformēt uzkodas: uz izceptajām kotletēm liek sagatavotos dārzeņus un visu sasprauž ar koka irbulīšiem.

Foto: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
5. Lai labi garšo!

Foto: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs