Sākums > Receptes > Salāti

Kārtainie krabju nūjiņu un siera salāti

2022. gada 29. marts
Foto: Publicitātes
"Patīk man pagulēt no rītiem. Sēžu virtuvē, izdzeru vēl vienu kafiju, tad vēl vienu. Pilnīga garlaicība, gaidu, kad mīļā piecelsies un sasmērēs man maizītes. Tā esmu pieradis, ka brokastis gatavo viņa. Pavirinu ledusskapi, krabju nūjiņām tūlīt termiņš beigsies, jāsameistaro kādi nebijuši salāti "uz ātro". Nu, patīk man tās ātrās idejas!

Jūs nevarat iedomāties, cik garšīgi salāti sanāca un cik labi tur iederējās marinētā paprika! Noteikti izmēģiniet, tikai nevajag aizrauties ar majonēzi. Sāli, piparus neliku, neprasījās, bet to jau atstāju jūsu ziņā. Krabju salāti ir simtiem, bet varbūt kādam noder mans variants," - tā uz kārtaino krabju salātu gatavošanu iedvesmo receptes un foto autors Uldis Grīnbergs.
Pagatavošana
10 min
1. Visu smalki sagriež. Sieru un olu sarīvē uz rupjās rīves. Sameklē traukus, kur servēt un ķeras pie salātu kārtošanas!
Foto: Publicitātes
2. Tā kā šie ir krabju salāti, tad galveno uzsvaru liekam uz krabju nūjiņām. Apakšā pabiezā kārtā liek sasmalcinātas krabju nūjiņas, tad mazliet majonēzi, tālāk rīvētu sieru un marinēto papriku.
3. Atkal uzvelk majonēzes rūtiņu. Pārber bagātīgi ar lociņiem. Tālāk atkal kārtīgu kārtu krabju nūjiņu, mazliet majonēzi un visu pārber ar rīvētu olu, dekorē ar marinēto papriku un lociņiem

Labu apetīti!
Foto: Publicitātes
Uz augšu