1. Kuskusu pagatavo kā norādīts uz iepakojuma (kārtīgai bļodai pietiks ar nepilnu glāzi nepagatavota kuskusa).
2. Turpina ar pārējiem produktiem - sagriež šķēlēs cukini un apcep.

Foto: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
3. Pa to laiku pārgriež uz pusēm vai sagriež četrās daļās mazos ķiršu tomātiņus, sasmalcina pētersīļus. Visu ber bļodā pie atdzisuša kuskusa.
4. Kad cukini apcepts, to var atstāt ripās, bet, lai nav tik lieli gabali, sagriež salmiņos. Ber bļodā pie pārējā satura.

Foto: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
5. Tad visu papildina ar citrona sulu un miziņu pēc garšas. Pieber arī sāli.
6. Beigās iemaisa salātu lapas pēc izvēles - tā var būt tikai rukola, spināti vai arī kāds mazo lapiņu mix. Visu samaisa.
Lai labi garšo!

Foto: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs