Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Biskvīta gardums ar putukrējumu un avenēm

Foto: Veronika Levša
Vienkārši produkti, pasakains rezultāts!
Pagatavošana
30 min
1. Olas puto ar mikseri, pamazām pievieno cukuru, puto līdz 8 minūtēm. Tad pievieno izsijātus miltus un prātīgi visu iecilā.
2. Uz cepamā papīra sazīmē 8 apļus 18 cm diametrā, liek 2 ēdamkarotes mīklas uz apļa un izlīdzina, cep cepeškrāsnī 180 grādos līdz 4 minūtēm.
3. Papīru noņem nost no biskvīta, un liek atpakaļ virsū.
4. Saldo krējumu 35 %, 300 ml puto ar cukuru, un pievieno 2 paciņas saldā krējuma stindzinātāju.
5. Sastāvu liek konditorejas maisā, un spiež uz apļa viducī taisnu taciņu, liek virsū avenes, tad atkal putukrējumu un atkal avenes, kabatiņas taisa ciet (kad sapildīts, piespiež malas ar pirkstiem un viss turas kopā), liek ledusskapī.
Lai labi garšo!
Foto: Veronika Levša
Uz augšu