1. Miltus un kakao noteikti vajadzētu izsijāt, tad nebūs kunkuļi un masa būs gaisīgāka. Visas sastāvdaļas lieku kopā bļodā un maisu ar koka karoti, kamēr izkūst cukurs un masa kļūst viendabīga.
2. Pienu maisot dabūju papildināt. Mīkla tāda tekoša no karotes, bet vijīga, gana pabieza.

Foto: Receptes.lv
3. Leju kūku formā, kuru iepriekš izsmērēju ar izkausētu sviestu. Receptē gan minēts, ka smērē ar eļļu, bet es domāju labs sviests būs labāks kūkai.
4. Un tagad pats galvenais- cepties liekam visparastākajā mikroviļņu krāsnī, visparastākajā režīmā, kurā sildat ēdienu, uz sešām minūtēm. Pēc sešām minūtēm ar zobu bakstāmo pārbaudām gatavību un ņemam ārā. Man abas reizes izcepās perfekti.
5. Tālāk pārklāju ar dvielīti un ļauju lēnām atdzist. Paceļas gan tikai pāris milimetri. Atdzisušu mēģinām pārgriezt uz pusēm. Man tādām vajadzībai ir ļoti, vismaz simtgadīgs, garš nazis.

Foto: Receptes.lv
6. Iekšā gan smērējam, ko katrs vēlamies. Man ļoti patīk sakult kopā 500 g Maskarpone sieru ar bundžu (400g) kondensēto pienu. Nekāds lielais dekorētājs neesmu, tāpēc visai kūkai pārleju granātābolu sīrupu. Nevarēju pat iedomāties, cik labi iederējās tas patīkamais skābumiņš, kurs tieši prasījās un izceļ kūkas labo garšu. Ēdama uzreiz, bet vēl garšīgāka, kad mazliet krēms savelkas kūkā.
Lai izdodas un labi garšo!

Foto: Publicitātes