1. Banānu atbrīvo no mizas, liek bļodā un ar dakšiņu samīca, līdz iegūst viendabīgu putriņu.

Foto: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
2. Ber klāt kokosriekstu skaidiņas un samaisa. Masai jāsanāk gana stingrai, lai var veidot formiņas.

Foto: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
3. No sagatavotās masas saveļ bumbiņas. Var veidot arī citas, sev tīkamas formas.

Foto: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
4. Izkausē šokolādi un tajā izmērcē katru sagatavoto kokosriekstu bumbiņu.

Foto: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
5. Liek ledusskapī vai saldētavā, līdz sastingst šokolāde.
Lai labi garšo!

Foto: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs