1. Gatavo mīklu. Sviestu izkausē, pieliek medu un cukuru. Maisot karsē, kamēr cukurs izkūst, bet nekaramelizē to brūnu.

Foto: Publicitātes
2. Kad masa vairs nav pārāk karsta, tajā iemaisa sakultu olu.
3. Miltus sajauc ar sodu, šķipsniņu sāls un pa daļām iesijā mīklā. Mīkla sanāk bieza un mazliet lipīga. Ļauj tai mazliet atdzist.
4. Sadala mīklu 8 vienādās daļās. Izrullē ļoti plānas kārtas, izgriež vai izspiež no mīklas apļus apmēram 18- 20 cm diametrā. No atgriezumiem, iespējams, sanāks vēl viena kārta. Tas atkarīgs no tā, cik plānu izrullē mīklu
5. Mīklas apļus cep līdz 180 C iepriekš sakarsētā krāsnī 6-7 minūtes.

Foto: Publicitātes
6. Kamēr izceptās tortes plāksnes atdziest, gatavo krēmu.
Visas sastāvdaļas saputo viendabīgā krēma masā.
7. Krēmu ziež starp biskvīta kārtām, ļauj tortei savilkties vismaz pāris stundas vai uz nakti, liekot to ledusskapī.

Foto: Publicitātes
8. Griež šķēlēs un izbauda mutē kūstošās mitrā biskvīta un maigā krēma kārtas!
Labu apetīti!

Foto: Publicitātes