Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Zupas

Dārzeņu “tom kha” zupa ar grilētu garneļu iesmiņiem

Foto: Publicitātes
Skaties, kā TV personībai Aivim Ceriņam veicās pagatavot "tom kha" zupu ar grilētu garneļu iesmiņiem TVNET raidījumā "Slavenības uz oglēm". "Slavenības uz oglēm".
Recepte tapusi sadarbībā ar "Alpro".
Foto: Jānis Škapars/TVNET
Pagatavošana
30 min
1. Katlā uzkarsē eļļu, liek cepties sīpolus, pēc pāris minūtēm pievieno sēnes.
Foto: Publicitātes
2. Kad sēnes apcepušās, liek klāt pakčoju, papriku, čili, ķiplokus un turpina cept 2-3 minūtes.
3. Tad liek klāt konservētos tomātus, kokosriekstu krēmu, zupas garšvielu, laima sulu un miziņu, sāli un cukuru. Pievieno iepriekš elektriskajā tējkannā uzkarsētu ūdeni, lai piekoriģētu zupas vēlamo biezumu, un turpina vārīt vēl 10 minūtes.
Foto: Publicitātes
4. Pa to laiku noloba garneles, liek bļodiņā, pievieno laima sulu, eļļu, sāli un čili pārslas apmaisa. Ver garneles uz iesmiņiem, liek uz grila vai grilpannas un grilē 1-2 minūtes no katras puses.
Foto: Publicitātes
5. Zupu lej bļodiņās, pārkaisa ar kapātu koriandru. Uz katras zupas bļodiņas liek vienu vai vairākus garneļu iesmiņus.

Labu apetīti!
Foto: Publicitātes
Uz augšu