Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Gatava 30 minūtēs: fiksā kūka no brokastu pārslām

Foto: Publicitātes
"Šis ir ātrākā kūka, ko esmu gatavojusi, jo viss process ilga mazāk nekā pusstundu," stāsta fotoreceptes autore Iveta Cine, atklājot, ka ideju par ātro kūku nošpikojusi intrenetā.
Pagatavošana
20 min
1. Sviestu saputo ar iebiezināto pienu, izmantojot mikseri, līdz iegūts viendabīgs krēms.
Foto: Publicitātes
2. Iemaisa krēmā sausās šokolādes brokastu pārslu bumbiņas.
Foto: Publicitātes
3. Masu kārto formā, kārtīgi to sablietējot un izlīdzinot. Pārlej izkausētu šokolādi (visērtāk un ātrāk to var paveikt, izmantojot mikroviļņu krāsni).
Foto: Publicitātes
4. Liek uz pāris stundām ledusskapī sastingt.
Foto: Publicitātes
5. Griež šķēlēs un bauda.

Labu apetīti!
Foto: Publicitātes
Uz augšu