Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Dubultās karbonādes ar sieru

FOTO: Publicitātes

"Nojautu ka jābūt garšīgām, bet ka būs tik mīkstas, sulīgas,ar kraukšķīgu ārpusi un garšīgas nevarēju pat iedomāties. Ļoti labi iederējās pikantie tomātu salāti. ," stāsta receptes un foto autors Uldis Grīnbergs.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Cūkgaļas muguras karbonāde
  • Sāls
  • Pipari
  • Holandes siers
  • Olas
  • Milti
  • Rīvmaize
  • Eļļa
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Pussasalušu cūkgaļas muguras karbonādi sagriežu diezgan plānās šķēlēs.
    Pussasalušu cūkgaļas muguras karbonādi sagriežu diezgan plān...

    FOTO: Publicitātes

  2. Gaļu izklapē maksimāli plāni un kā griezta, saliek pa pāriem. Protams, sāls, pipari no abām pusēm.
    Gaļu izklapē maksimāli plāni un kā griezta, saliek pa pāriem...

    FOTO: Publicitātes

  3. Uz vienas no pāra liek lielu, ne pārāk biezu siera šķēli. Man bija Holandes siers. Vislabāk likt vienu lielu, nevis vairākas mazas, būs vieglāk apviļāt. Otru gaļas šķēli liek virsū sieram, ievērojot treknumu pret treknumu, lai maksimāli sakristu puses.
    Uz vienas no pāra liek lielu, ne pārāk biezu siera šķēli. Ma...

    FOTO: Publicitātes

  4. Apviļā no sākuma miltos, tad olā un beigās bagātīgi rīvmaizē. Atstāj kādas 5 min., lai panējums kārtīgi savelk garšas no gaļas.
    Apviļā no sākuma miltos, tad olā un beigās bagātīgi rīvmaizē...

    FOTO: Publicitātes

  5. Apcep uz pannas viegli brūnas un kārto uz cepešpannas. Cepu 180 grādos augša apakša, bez ventilatora 20 min. Ventilators sausina, nevajag.
  6. Gatavajām karbonādēm pēc izņemšanas, kamēr vēl karstas, uzliek pa virsu piciņas sviesta. Garšai, aromātam, sulīgumam.
    Gatavajām karbonādēm pēc izņemšanas, kamēr vēl karstas, uzli...

    FOTO: Publicitātes

  7. Siers skaisti pakusis.

    Lai labi garšo!
    Siers skaisti pakusis.

Lai labi garšo!

    FOTO: Publicitātes

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Kurzemnieku aukstā zupa ar siļķi, olām un kartupeļiem

Kurzemnieku aukstā zupa ar siļķi, olām un kartupeļiem

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas