Skip to footer
Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Iesūti ziņu!
Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Rulete Bounty ar biezpienu

Foto: Publicitātes
"Ļoti vienkārša un viegli pagatavojama recepte.
Parasti mājās gatavoju bez ogām, šoreiz pieliku zemenes klāt," stāsta receptes un foto autore Aina Pitrāne
Pagatavošana
90 min
1. Sasmalcina cepumus un samaisa ar kakao pulveri. Pievieno ūdeni un izmaisa līdz viendabīgai konsistencei. Receptē nav minēts cukurs. Es to nekad nelieku klāt, jo Selgas cepumi ir ļoti saldi. Ja jums prasās saldāku ruleti, tad šajā brīdī, pieliek apmēram 20 g cukura pie ūdens, izšķīdina to un cukuroto ūdeni pievieno sasmalcinātiem cepumiem. Kārtīgi izmaisa, līdz tiek iegūta viendabīga konsistence.
2. Izberž caur sietiņu biezpienu, lai ir krēmveidīgs. Var jau nopirkt gatavu krēmveidīgu biezpienu, bet man garšo vairāk graudainais un pašai pēc tam to sablendēt vai izberzt caur sietiņu.
3. Biezpienam pievieno pūdercukuru un kokosriekstu skaidiņas. Visu kārtīgi apmaisa. Šajā brīdī pagaršo vai pietiek saldums.
4. Izklāj šokolādes masu uz pārtikas plēves un izrullē vai izlīdzina ar pirkstu palīdzību ne pārāk biezu taisnstūri.
Foto: Publicitātes
5. Pa virsu tam izklāj biezpiena kokosriekstu masu.
Ja ir vēlēšanās var pielikt klāt ogas, augļus, bet ir ļoti garšīgi arī bez tiem.
6. Ar pārtikas plēves palīdzību satini ruleti (tikai to plēvi neietinam kopā ar ruleti), izdekorē to un uz 1 h ieliek saldētavā.
Foto: Publicitātes
7. Var dekorēt, piemēram, ar kādu izkausētu šokolādi vai tikai ar kokosriekstu skaidiņām.
Foto: Publicitātes
8. Lai labi garšo!
Foto: Publicitātes
Komentāri
Uz augšu