Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Iesūti ziņu!
Sākums > Receptes > Salāti

Eleganta siļķe kažokā

Foto: Publicitātes
Katram ir sava īpašā siļķes kažokā recepte, vai kādas īpašas atmiņas par to, kā šo ēdienu gatavojis kāds no ģimenes. Kāds gatavo dziļā traukā, cits veido kā greznu kūku. Šī siļķes kažokā versija būs viegla un svaiga, jo noteikti nedominē smagnējie kartupeļi.
Receptes un foto autors: Vilnis Pavlovičs.
Pagatavošana
300 min
1. Kartupeļus, burkānus, olas iepriekš novāra, atdzesē, pēc ta notīra.
2. Visas sastāvdaļas, izņemot siļķi un sīpolu, sarīvē uz rupjās rīves. Siļķi un sīpolu sagriež gabaliņos.
3. Majonēzi sajauc ar krējumu proporcijā 1:1.
4. Salātos liek kārtās:
kartupeļi;
burkāni;
nedaudz mērce;
siļķe ;
sīpoli;
bietes
mērce;
olas.
Atkārto divas reizes, vai tik, cik ļauj trauks un sastāvdaļas. Ļauj visam savilkties vismaz dažas stundas - ideāli, ja nakti.

Dažas olas atstāj pēdējās kārtas dekorēšanai kopā ar lociņiem. To dara pirms pasniegšanas!

Lai labi garšo!
Foto: Publicitātes
Uz augšu