Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Mandarīnu Panna Cotta

FOTO: Publicitātes

Garšīgāk ir tad, ja pēc ledusskapja ļauj saldajam ieņemt istabas temperatūru.
Šajā receptē sastāvdaļu daudzums sanāk tieši divām porcijām, ja glāzes tilpums ir 250 ml.
Receptes un foto autore: Aina Pitrāne
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

2
porcijas
  • Mandarīnu slānim:
  • 5 g želatīna
  • 25 ml ūdens
  • 450 g notīrītu no miziņām mandarīnu
  • 40 g cukura
  • Saldā krējuma slānim:
  • 5 g želatīna
  • 25 ml ūdens
  • 250 ml saldā krējuma 35 %
  • 40 g cukura
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

70 min.
  1. Gatavo sākumā mandarīnu slāni. Želatīnu aplej ar ūdeni un atstāj, lai uzbriest 10 minūtes.
  2. Pa to laiku sablendē mandarīnus un caur sietiņu izkāš sulu.
  3. Pievieno cukuru un karsē sulu līdz sāk vārīties, bet neuzvāra.
  4. Nedaudz atdzesē līdz 50°, pievieno uzbriedušo želatīnu un labi izmaisa.
  5. Atdzesē līdz istabas temperatūrai un salej glāzītēs. Liek ledusskapī sastingt uz dažām stundām vai saldētavā uz 30 minūtēm.
  6. Saldā krējuma slāni pagatavo tāpat kā mandarīnu. Atkārto punktus 1.,3.-5.

    Lai labi garšo!
    Saldā krējuma slāni pagatavo tāpat kā mandarīnu. Atkārto pun...

    FOTO: Publicitātes

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Cepta marinēta līdaka

Cepta marinēta līdaka

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas