Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Deserti

Mandarīnu Panna Cotta

Foto: Publicitātes
Garšīgāk ir tad, ja pēc ledusskapja ļauj saldajam ieņemt istabas temperatūru.
Šajā receptē sastāvdaļu daudzums sanāk tieši divām porcijām, ja glāzes tilpums ir 250 ml.
Receptes un foto autore: Aina Pitrāne
Pagatavošana
70 min
1. Gatavo sākumā mandarīnu slāni. Želatīnu aplej ar ūdeni un atstāj, lai uzbriest 10 minūtes.
2. Pa to laiku sablendē mandarīnus un caur sietiņu izkāš sulu.
3. Pievieno cukuru un karsē sulu līdz sāk vārīties, bet neuzvāra.
4. Nedaudz atdzesē līdz 50°, pievieno uzbriedušo želatīnu un labi izmaisa.
5. Atdzesē līdz istabas temperatūrai un salej glāzītēs. Liek ledusskapī sastingt uz dažām stundām vai saldētavā uz 30 minūtēm.
6. Saldā krējuma slāni pagatavo tāpat kā mandarīnu. Atkārto punktus 1.,3.-5.

Lai labi garšo!
Foto: Publicitātes