"Svētku gaidās padalīšos ar tiešām brīnišķīgu cūkgaļas cepeša recepti, kas vienmēr izdodas ar fantastiski gardu, kraukšķīgu ādiņu," teic receptes autore Inga Ādama, piebilstot, ka iedvesmojusies no leģendārās Martas Stjuartes.
"Šādi cepeti esmu gatavojusi vairākkārt, ideāli sanāk vienmēr, gaļa kūst mutē un ādiņa ir fantastiski kraukšķīga. Pie galda skan patīkama kraukšķināšana un sajūsmas saucieni. Vēl viena lieliska šīs receptes priekšrocība ir tā, ka gandrīz precīzi var aprēķināt karstās maltītes pasniegšanas laiku. Ilgi, bet ērti, gardi un vienkārši!
No dārzeņiem var izmantot to, kas jums vislabāk garšo. Es izmantoju lielos gabalos sagrieztu sviesta ķirbi, puravu, mazus, nomazgātus kartupeļus ar visu mizu, daudz ķiploka daiviņu ar ādiņu. Ķiplokā ir daudz cukura un, cepot to ar ādiņu, tas īpaši gardi karamelizējas un izcepies, izspiests no ādiņas, būs lielisks garšas papildinājums cūkgaļas cepetim. Vēlāk to var baudīt arī uz maizes."
"Šādi cepeti esmu gatavojusi vairākkārt, ideāli sanāk vienmēr, gaļa kūst mutē un ādiņa ir fantastiski kraukšķīga. Pie galda skan patīkama kraukšķināšana un sajūsmas saucieni. Vēl viena lieliska šīs receptes priekšrocība ir tā, ka gandrīz precīzi var aprēķināt karstās maltītes pasniegšanas laiku. Ilgi, bet ērti, gardi un vienkārši!
No dārzeņiem var izmantot to, kas jums vislabāk garšo. Es izmantoju lielos gabalos sagrieztu sviesta ķirbi, puravu, mazus, nomazgātus kartupeļus ar visu mizu, daudz ķiploka daiviņu ar ādiņu. Ķiplokā ir daudz cukura un, cepot to ar ādiņu, tas īpaši gardi karamelizējas un izcepies, izspiests no ādiņas, būs lielisks garšas papildinājums cūkgaļas cepetim. Vēlāk to var baudīt arī uz maizes."