Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Salāti

Veģetārais rasols kaloriju skaitītājiem

Foto: Publicitātes
Rasols, neapšaubāmi, ir viens no tiem ēdieniem, bez kuriem svētki nav iedomājami. Tiesa gan, dietologi nav sajūsmā par desas un majonēzes savienību. Rosinām atkāpties soli no klasikas, pagatavojot figūrai draudzīgāku veģetārā rasola versiju, ko var pasniegt gan kā pamatēdienu, gan kā piedevu dažādiem gaļas un zivju ēdieniem.

Skaties, kā "Pieci.lv" ētera personība Magnuss Eriņš gatavoja rasolu TVNET raidījumā "Gatavo ar stāstu".
Recepte tapusi sadarbībā ar "Bonduelle".
Foto: Jānis Škapars/TVNET
Pagatavošana
30 min
1. Kartupeļus un gurķus sagriež kubiņos. Dilles sasmalcina. Konservētiem zaļajiem zirnīšiem nolej šķidrumu. Visu liek bļodā.
Foto: Publicitātes
2. Gatavo mērci, bļodiņā samaisot visas sastāvdaļas. Pārlej mērci dārzeņiem, samaisa.
Foto: Publicitātes
3. Pārklāj bļodu ar pārtikas plēvi, liek ledusskapī, ļauj salātiem ievilkties pāris stundas.
Foto: Publicitātes
4. Ceļ galdā un mielojas!

Labu apetīti!
Foto: Publicitātes
Uz augšu