Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Salāti Veģetārais rasols kaloriju skaitītājiem

Veģetārais rasols kaloriju skaitītājiem

FOTO: Publicitātes

Rasols, neapšaubāmi, ir viens no tiem ēdieniem, bez kuriem svētki nav iedomājami. Tiesa gan, dietologi nav sajūsmā par desas un majonēzes savienību. Rosinām atkāpties soli no klasikas, pagatavojot figūrai draudzīgāku veģetārā rasola versiju, ko var pasniegt gan kā pamatēdienu, gan kā piedevu dažādiem gaļas un zivju ēdieniem.

Skaties, kā "Pieci.lv" ētera personība Magnuss Eriņš gatavoja rasolu TVNET raidījumā "Gatavo ar stāstu".
Recepte tapusi sadarbībā ar "Bonduelle".
Foto: Jānis Škapars/TVNET
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

6
porcijas
  • 6 vārīti kartupeļi
  • 5 marinēti gurķi
  • 1 svaigs gurķis (garais)
  • 1 bundža konservēti zaļie zirnīši "Bonduelle"
  • 1 diļļu buntīte
  • Mērcei
  • 4 ēd. k. bezpiedevu jogurts
  • 2 ēd. k. franču sinepju
  • 1 ēd. k. mārrutku
  • Sāls un pipari pēc garšas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Kartupeļus un gurķus sagriež kubiņos. Dilles sasmalcina. Konservētiem zaļajiem zirnīšiem nolej šķidrumu. Visu liek bļodā.
    Kartupeļus un gurķus sagriež kubiņos. Dilles sasmalcina. Kon...

    FOTO: Publicitātes

  2. Gatavo mērci, bļodiņā samaisot visas sastāvdaļas. Pārlej mērci dārzeņiem, samaisa.
    Gatavo mērci, bļodiņā samaisot visas sastāvdaļas. Pārlej mēr...

    FOTO: Publicitātes

  3. Pārklāj bļodu ar pārtikas plēvi, liek ledusskapī, ļauj salātiem ievilkties pāris stundas.
    Pārklāj bļodu ar pārtikas plēvi, liek ledusskapī, ļauj salāt...

    FOTO: Publicitātes

  4. Ceļ galdā un mielojas!

    Labu apetīti!
    Ceļ galdā un mielojas!

Labu apetīti!

    FOTO: Publicitātes

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Cepta marinēta līdaka

Cepta marinēta līdaka

Salāti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas