1. Gatavo zefīra-ogu krēmu. Želatīnu ber bļodiņā, pārlej ar nelielu daudzumu auksta ūdens un atstāj uzbriest 5-7 minūtes. Pa to laiku zefīrus sagriež nelielos kubiņos, ber bļodā. Pievieno skābo krējumu, ogas un apmaisa. Izkausē želatīnu karsta ūdens peldē, iemaisa krēmā un bļodu liek ledusskapī uz stundu.

Foto: Publicitātes
2. Izņem no ledusskapja krēmu. Veido mājiņas. Uz apakšējā šokolādes cepuma uzliek aptuveni 2 ēdamkarotes krēma. Cepumu atstutē vienā malā un uzliek vēl pildījumu. Tad uzliek trešo cepumu un caur sāniem aizpilda mājiņu pilnu ar krēmu. Sānus nolīdzina ar aukstā ūdenī saslapinātu nazi.

Foto: Publicitātes
3. Sagatavotās mājiņas liek ledusskapī. Pa to laiku sasmalcina pistācijas. Balto šokolādi salauž gabaliņos liek bļodiņā un izkausē karsta ūdens peldē.

Foto: Publicitātes
4. Katru mājiņu pārlej ar izkausēto šokolādi un dekorē ar pistāciju drumstalām. Līdz pasniegšanai mājiņas liek ledusskapī vismaz uz 2-3 stundām vai uz visu nakti.
Garšīgus svētkus!

Foto: Publicitātes