Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Sacepums "Gauja"

FOTO: Publicitātes

Galvenajā lomā sacepumā "Gauja" - kāposts.
Paldies par recepti kulinārei, Valmieras novada pašvaldības uzņēmējdarbības speciālistei Gunai Ķiberei.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 880 g svaiga kāposta
  • 200 g burkānu
  • 300 g zaļo zirnīšu
  • 200 g saldā krējuma
  • 4 olas
  • 60 g "Holandes" siera
  • 60 g sviesta
  • Muskatrieksts
  • Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

70 min.
  1. Veselai kāpostgalvai izgriež kacenu un vāra mīkstu, tad sagriež kubiņos.
  2. Vārītus burkānus sagriež kubiņos vai sarīvē uz rīves.
  3. Sagatavoto dārzāju masā iecilā saputotas olas un saldo krējumu, pievieno sāli, muskatriekstu.
  4. Cep formītēs vai uz plāts.
  5. Pārkaisa ar sieru un pārlej ar sviestu, cep vēl 5 minūtes.
  6. Var pasniegt kā atsevišķu ēdienu vai kopā ar kartupeļu ēdienu, vai glāzi piena.

    Lai labi garšo!
    Var pasniegt kā atsevišķu ēdienu vai kopā ar kartupeļu ēdien...

    FOTO: Publicitātes

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Šokolādes torte ar vārītu šokolādes krēmu

Šokolādes torte ar vārītu šokolādes krēmu

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas