Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča

Sacepums "Gauja"

Foto: Publicitātes
Galvenajā lomā sacepumā "Gauja" - kāposts.
Paldies par recepti kulinārei, Valmieras novada pašvaldības uzņēmējdarbības speciālistei Gunai Ķiberei.
Pagatavošana
70 min
1. Veselai kāpostgalvai izgriež kacenu un vāra mīkstu, tad sagriež kubiņos.
2. Vārītus burkānus sagriež kubiņos vai sarīvē uz rīves.
3. Sagatavoto dārzāju masā iecilā saputotas olas un saldo krējumu, pievieno sāli, muskatriekstu.
4. Cep formītēs vai uz plāts.
5. Pārkaisa ar sieru un pārlej ar sviestu, cep vēl 5 minūtes.
6. Var pasniegt kā atsevišķu ēdienu vai kopā ar kartupeļu ēdienu, vai glāzi piena.

Lai labi garšo!
Foto: Publicitātes
Uz augšu