Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Rūjas salāti

FOTO: Publicitātes

"Rūjas salāti ir viscaur rūveniešu salāti. Neesmu sastapusi šos salātus kādās restorānu vai kafejnīcu ēdienkartēs Tomēr rūjienieši šos salātus atceras, jo tie tika gatavoti Rūjienas kulinārijā un restorānā "Tālava". Iespējams, ka tie joprojām tiek gatavotie rūjieniešu virtuvēs. Sākotnēji varētu padomāt, ka tie ir ļoti trekni salāti, bet visi, kuri tos baudījuši, atzīst, ka tie ir pikanti un ļoti gardi, atšķirīgi no pārējo salātu klāsta," stāsta Guna Ķibere, kulināre, Valmieras novada pašvaldības uzņēmējdarbības speciāliste
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 300 g cūkgaļas cepeša
  • 200 g marinētu gurķu
  • 80 g sīpolu
  • 2 ēd. k. etiķa 9%
  • 2 ēd. k. eļļas
  • Sāls
  • Pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. Cepeti, sīpolus un marinētos gurķus sagriež kubiņos.
  2. Eļļu, etiķi, sāli un piparus sajauc atsevišķā trauciņā.
  3. Pagatavoto mērcīti pārlej sagrieztajiem salātiem.
  4. Visu labi sajauc, liek traukā un dekorē ar zaļumiem.

    Labu apetīti!
    Visu labi sajauc, liek traukā un dekorē ar zaļumiem.

Labu...

    FOTO: Publicitātes

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Līdzīgās receptes

Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Plūmju un šokolādes kūka

Plūmju un šokolādes kūka

Salāti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas