Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Ābolu sacepums ar dzērvenēm (Klafuti)

FOTO: Publicitātes

Kolekcijas: Fotoreceptes
Āboli un dzērvenes - kārtīgs rudens un ziemas garšu salikums.
Receptes un foto autore: Aina Pitrāne
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 170 g miltu
  • 250 ml piena
  • 100 g brūnā cukura
  • 2 olas
  • Sāls šķipsna/s
  • 1 g vaniļas cukura
  • 1/2 tējk. cepamā pulvera
  • 3 āboli
  • Dzērveņu sauja
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Olas sakuļ ar cukuru un vaniļas cukuru līdz gaisīgai masai.
  2. Olu masai pievienot šķipsniņu sāls, izsijātus miltus un cepamo pulveri. Visu kārtīgi izmaisīt.
  3. Beigās pievieno pienu pa nelielām porcijām. Labi izmaisa.
  4. Nomizo un plānās šķēlēs sagriež ābolus. Pievieno mīklai ābolus un dzērvenes. Izmaisa.
  5. Mīklu lej formiņā un liek cepties iepriekš uzkarsētā cepeškrāsnī 170° uz 35-40 min.
    Mīklu lej formiņā un liek cepties iepriekš uzkarsētā cepeškr...

    FOTO: Publicitātes

  6. Kad gatavs, ļauj nedaudz atdzist.
    Kad gatavs, ļauj nedaudz atdzist.

    FOTO: Publicitātes

  7. Piezīmes: Sacepumu var pasniegt gan siltu kopā ar saldējumu, gan aukstu. Šajā receptē tika izmantota formiņa ar izmēru 30 cm x 11 cm x 6 cm.

    Lai labi garšo!
    Piezīmes: Sacepumu var pasniegt gan siltu kopā ar saldējumu,...

    FOTO: Publicitātes

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Samarkandas plovs

Samarkandas plovs

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas