Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Iesūti ziņu!
Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Grilēta forele ar pistācijām un gaisa krāsnī ceptiem dārzeņiem

Foto: Receptes.lv
Grilēta foreles fileja pistāciju "kažokā", kas pasniegta ar marinētiem un gaisa krāsnī gatavotiem dārzeņiem. Izcils garšu salikums, kas priecēs ikvienu gardēdi!

Skaties, kā virtuvē veicās jūtūberei, influencerei un uzņēmējai Evelīnai Pārkerei, gatavojot šo ēdienu TVNET raidījumā "Slavenības uz oglēm".
Recepte tapusi sadarbībā ar "Tefal" un "Vegeta Natur".
Foto: Jānis Škapars/TVNET
Pagatavošana
30 min
1. Gatavo mērci, bļodiņā vai krūzē ar dakšu sakuļot visas sastāvdaļas.

Foto: Publicitātes
2. Brokoļiem atdala rozetes, liek bļodā, pievieno ķirštomātus, lej virsū mērci, apmaisa. Liek gaisa krāsnī un 180 grādos cep 12 minūtes.

Foto: Publicitātes
3. Pa to laiku foreles filejas ieberzē ar garšvielu maisījumu, liek uz grila, pāris minūtes apcep no abām pusēm, uzmanīgi apgrozot.

Foto: Publicitātes
4. Liek foreli uz šķīvja, pārkaisa ar sadrupinātām pistācijām. Blakus liek brokoļus un ķirštomātus. Dekorē ar baziliku un pasniedz.

Labu apetīti!
Foto: Publicitātes
Uz augšu