Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Saldais ķirbja krēms ar ķīseli

FOTO: Publicitātes

Kolekcijas: Fotoreceptes
"Ķirbju sezona rit pilnā sparā. Unikāls auglis, no kura var pagatavot no sāļa līdz saldam. Šoreiz ķirbju krēms. Pusi no ķirbja sagriezu mazākos gabalos, cepu cepeškrāsnī pusstundu," stāsta receptes un foto autore Ingūna.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 300 g ķirbja mīkstuma
  • 3 ēd. k. brūnā cukura
  • 1/2 citrona sula
  • 3 tējk. želatīna
  • 50 ml ūdens
  • 400 ml saldā krējuma 35 %
  • 80 g cukura
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

120 min.
  1. Sarūpē nepieciešamo.
    Sarūpē nepieciešamo.

    FOTO: Publicitātes

  2. 300 gr ķirbja mīkstuma (iepriekš krāsnī izcepta) sablendē ar 3 ēd. k. brūnā cukura un pus citrona sulu.
    300 gr ķirbja mīkstuma (iepriekš krāsnī izcepta) sablendē ar...

    FOTO: Publicitātes

  3. 3 tējk. želatīnu aplēju ar 50 ml auksta ūdens, lai uzbriest. Izkausēju mikrenē, pielēju ķirbja masai, kārtīgi izmaisot.
  4. 400 ml saldo krējumu sakuļ ar 4 ēd. k. cukuru (80 g).
  5. Sajauc abas masas, lej traukā, liek ledusskapī sastingt. Man pietika ar nepilnu stundu.
  6. Izvārīju no dzērveņu/aveņu/ kazeņu ogām ķīseli. Lej atdzesētu ķīseli, liek krēmu un gatavs.

    Lai labi garšo!
    Izvārīju no dzērveņu/aveņu/ kazeņu ogām ķīseli. Lej atdzesēt...

    FOTO: Publicitātes

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Piparkūku mīkla

Piparkūku mīkla

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas