Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Persiku krēms no 3 sastāvdaļām

FOTO: Publicitātes

Gards un ātri pagatavojams persiku krēms no trīs sastāvdaļām. Krēmu pasniedz ar ķīseli vai vaniļas mērci - kas nu pašiem labāk garšo.

Recepte un foto: Kristīne Groskopa
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 800 ml konservēti persiki (1 lielā bundža)
  • 250 ml saldā krējuma
  • 20 g želatīna
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. Želatīnu liek nelielā bļodiņā, pārlej ar aukstu ūdeni un uzbriedina. Pa to laiku sablendē persikus ar visu šķidrumu.
  2. Atsevišķi saputo saldo krējumu. Ja ir vēlme, kuļot var pievienot cukuru pēc garšas.
  3. Pie saldā krējuma pielej klāt persiku masu, kārtīgi samaisa, līdz masa ir viendabīga. Pievieno un iemaisa karsta ūdens peldē izkausētu uzbriedināto želatīnu.
  4. Lej masu piemērota lieluma veidnē vai vairākos deserta trauciņos un liek ledusskapī uz pāris stundām vai nakti, lai krēms saželē.
  5. Pirms pasniegšanas var uzrīvēt šokolādi. Pasniedz ar ķīseli vai vaniļas mērci - kas nu pašiem labāk garšo.

    Lai labi garšo!
    Pirms pasniegšanas var uzrīvēt šokolādi. Pasniedz ar ķīseli...

    FOTO: Publicitātes

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Piparkūku mīkla

Piparkūku mīkla

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas