T, 9.10.2024.
Laika ziņas
Horoskopi
Komanda
Reklāma
Noteikumi
Par TVNET+
Ziņas
Latvijā
Ārvalstīs
Viedokļi
Satiksme
Kriminālziņas
TVNET+
Sports
Basketbols
Motoru sports
Futbols
Cīņas sports
Hokejs
Vieglatlētika
Teniss
Citi sporta veidi
Financenet
Finanšu ziņas
TechBiz
Komentāri
Sejas
Slavenības
Kultūra
Šovbizness
Planēta
Atklājumi
Ceļojumi
Kosmoss
Klimats
Vēsture
Egoiste
Attiecības
Pieredzes
Laiks sev
Mode
Auto
Auto jaunumi
Ceļš un likums
Ceļmalas stāsti
Motocikli
Garāža
Receptes
Recepšu izlases
Padomi
Recepšu kolekcijas
Interesanti
Fotoreceptes
Apollo
RUS
Padomi
Recepšu izlases
Interesanti
Recepšu kolekcijas
Fotoreceptes
Vārdnīca
Mans profils
Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
receptes@tvnetgrupa.lv
Meklēt recepti
Filtri
Visas receptes
Pievienot recepti
Sākums
> Receptes
> Deserti
> Kārdinošais šokolādes krēms ar ķiršu ķīseli
Kārdinošais šokolādes krēms ar ķiršu ķīseli
Veronika Levša
2021. gada 30. septembris
Foto: Publicitātes
Šokolādes krēms ar ķiršu ķīseli. Jo ķirši un šokolāde kopā veido izcilu garšu kombināciju.
Pagatavošana
20 min
1.
Želatīnu aplej ar dažām karotēm auksta ūdens un uzbriedina 10 minūtes.
2.
Olu dzeltenumus saputo ar cukuru gaisīgus un pieber kakao pulveri, saputo.
3.
Katliņā uzvāra pienu, noņem no uguns un pielej želatīnu, izmaisa.
4.
Pienu lēnām, nepārtraukti putojot, lej pie olu masas. Kad kārtīgi samaisīts, noliek padzist.
5.
Saputo saldo krējumu stingrās putās ar vienu ēdamkaroti cukura un vaniļu, mini šķipsniņu sāls.
6.
Kad olu un piena masa atdzisusi, tajā iemaisa putukrējumu, lej traukā, liek vēsumā sastingt.
7.
Pasniedz ar ķiršu vai kādu citu skābenu ogu ķīseli.
Foto: Publicitātes
Receptes.lv iesaka
Lasītākais šonedēļ
Padomi
Kāpēc pirms cepšanas kartupeļus izpeldināt ledainā ūdenī ar sāli?
Recepšu izlases
Kad kartupeļi nolasīti, tad jācep pankūkas: 20 receptes kartupeļu izgaršošanai
Recepšu izlases
Tev ir bietes? Mums ir idejas, kā tās garšīgi dabūt burkā: 18 receptes
Padomi
Viena lieta, kas obligāti jāizdara, pirms liec saldētavā gaļu
Interesanti
Vai tu liktu šīs sēnes savā groziņā?
Padomi
Izcilas kartupeļu pankūkas: kas jāņem vērā?
TVNET jaunākie raksti