Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Kārdinošais šokolādes krēms ar ķiršu ķīseli

Kārdinošais šokolādes krēms ar ķiršu ķīseli

FOTO: Publicitātes

Šokolādes krēms ar ķiršu ķīseli. Jo ķirši un šokolāde kopā veido izcilu garšu kombināciju.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 olas
  • 7 ēd. k. cukura
  • 3 ēd. k. kakao (bez kaudzes)
  • 1/2 glāze/s piena
  • 250 ml saldā krējuma 35 %
  • 2 tējk. želatīns (ar kaudzi)
  • Vaniļas cukurs vai ekstrakts pēc garšas
  • Sāls šķipsna/s
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. Želatīnu aplej ar dažām karotēm auksta ūdens un uzbriedina 10 minūtes.
  2. Olu dzeltenumus saputo ar cukuru gaisīgus un pieber kakao pulveri, saputo.
  3. Katliņā uzvāra pienu, noņem no uguns un pielej želatīnu, izmaisa.
  4. Pienu lēnām, nepārtraukti putojot, lej pie olu masas. Kad kārtīgi samaisīts, noliek padzist.
  5. Saputo saldo krējumu stingrās putās ar vienu ēdamkaroti cukura un vaniļu, mini šķipsniņu sāls.
  6. Kad olu un piena masa atdzisusi, tajā iemaisa putukrējumu, lej traukā, liek vēsumā sastingt.
  7. Pasniedz ar ķiršu vai kādu citu skābenu ogu ķīseli.
    Pasniedz ar ķiršu vai kādu citu skābenu ogu ķīseli.

    FOTO: Publicitātes

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Čangaļu aukstā gaļa

Čangaļu aukstā gaļa

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 23. aprīlis 10:22 23.04 10:22
Bez ķīseļa neiztikt: gardi deserti un sacepumi
12 receptes

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas