Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pīlādžogu kompots

FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

Saldeni, skābeni rūgtenais pīlādžogu kompots. Kārtīgs rudens baudījums
Receptes un foto autore: Vineta Grudule
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Uz 0,5 l burciņu:
  • 200 ml pīlādžogu
  • 100 ml cukura
  • Citronskābe šķipsna/s
  • Ūdens
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Katrā burciņā ber 200 ml tīru, nomazgātu pīlādžogu, kuras iepriekš nesaldēju un neplaucēju, jo dievinu pīlādžogu patīkamo rūgtumiņu.
    Katrā burciņā ber 200 ml tīru, nomazgātu pīlādžogu, kuras ie...

    FOTO: Publicitātes

  2. Tad katrā burciņā virsū ogām uzber 100 ml cukura un šķipsniņu citronskābes.
    Tad katrā burciņā virsū ogām uzber 100 ml cukura un šķipsniņ...

    FOTO: Publicitātes

  3. Pēc tam katrā burciņā līdz pusei ielej vārošu ūdeni, ar koka irbulīti izmaisa cukuru (lai tas izkūst) un pielej burciņas līdz pašai augšai.
  4. Tad burciņas liek karstā ūdenī pasterizēt uz 5 minūtēm.
    Tad burciņas liek karstā ūdenī pasterizēt uz 5 minūtēm.

    FOTO: Publicitātes

  5. Aizvāko, griež otrādi uz vāciņiem un ļauj atdzist.

    Lai izdodas un labi garšo!
    Aizvāko, griež otrādi uz vāciņiem un ļauj atdzist.

Lai iz...

    FOTO: Publicitātes

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Apgrieztais ābolu pīrāgs

Apgrieztais ābolu pīrāgs

Konservējumi

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas