1. Olas, cukuru un no vaniļas pāksts izkasītas sēkliņas liek bļodā un saputo.
2. Pievieno uzkarsētu pienu (pienu karsējot, tam pievieno tukšo vaniļas pāksti), nepārtraukti maisot.
3. Bļodu liek karsta ūdens peldē un nepārtraukti maisa, līdz masa sabiezē.
4. Pievieno un iemaisa iepriekš ar aukstu ūdeni pārlietu un uzbriedinātu želantīnu un gaida, līdz masa atdzisīs līdz istabas temperatūrai.
5. Pievieno un iecilā iepriekš saputotu saldo krējumu, liek krēma masau traukā, pārklāj ar pārtikas plēvi un ievieto ledusskapī, līdz krēms sastingst.
6. Tad to griež kvadrātos, liek deserta trauciņos un pasniedz ar aveņu mērci, ko gatavo, saspaidot avenes ar nelielu daudzumu cukura.
Labu apetīti!

Foto: Publicitātes