-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Uzkodas
-
>
Tomātu brusketa
Brusketa - tradicionāli itāļu gardums, bet iecienīts nu jau teju visā pasaulē un tiek gatavots un pasniegts visdažādākajos veidos.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
Tomāti
-
Ciabata
-
Baziliks
-
Ķiploks
-
Sāls
-
Eļļa
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
15 min.
-
Tomātu sagriež smalkos gabaliņos.
-
Piespiež klāt ķiploku, pievieno saplūkātas bazilika lapiņas, papildina ar sāli un samaisa.
-
Maizīti sagriež šķēlēs, nelielā eļļas daudzumā apcep, lai silta un kraukšķīga.
-
Kamēr maizīte vēl karsta, ņem veselu daiviņu ķiploka un ar to rūpīgi ierīvē to maizītes pusi, uz kuras liks tomātu masu.
-
Ņem maizīti, kārto virsū sagatavotos tomātus, dekorē un...
Labu apetīti!
FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs