Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Brusketa - tradicionāli itāļu gardums, bet iecienīts nu jau teju visā pasaulē un tiek gatavots un pasniegts visdažādākajos veidos.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Tomāti
  • Ciabata
  • Baziliks
  • Ķiploks
  • Sāls
  • Eļļa
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

15 min.
  1. Tomātu sagriež smalkos gabaliņos.
  2. Piespiež klāt ķiploku, pievieno saplūkātas bazilika lapiņas, papildina ar sāli un samaisa.
  3. Maizīti sagriež šķēlēs, nelielā eļļas daudzumā apcep, lai silta un kraukšķīga.
  4. Kamēr maizīte vēl karsta, ņem veselu daiviņu ķiploka un ar to rūpīgi ierīvē to maizītes pusi, uz kuras liks tomātu masu.
  5. Ņem maizīti, kārto virsū sagatavotos tomātus, dekorē un...

    Labu apetīti!
    Ņem maizīti, kārto virsū sagatavotos tomātus, dekorē un......

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Skābu kāpostu zupa ar vārītiem kartupeļiem

Skābu kāpostu zupa ar vārītiem kartupeļiem

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas