Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča

Tomātu brusketa

Brusketa - tradicionāli itāļu gardums, bet iecienīts nu jau teju visā pasaulē un tiek gatavots un pasniegts visdažādākajos veidos.
Pagatavošana
15 min
1. Tomātu sagriež smalkos gabaliņos.
2. Piespiež klāt ķiploku, pievieno saplūkātas bazilika lapiņas, papildina ar sāli un samaisa.
3. Maizīti sagriež šķēlēs, nelielā eļļas daudzumā apcep, lai silta un kraukšķīga.
4. Kamēr maizīte vēl karsta, ņem veselu daiviņu ķiploka un ar to rūpīgi ierīvē to maizītes pusi, uz kuras liks tomātu masu.
5. Ņem maizīti, kārto virsū sagatavotos tomātus, dekorē un...

Labu apetīti!
Foto: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
Uz augšu