-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Deserti
-
>
Klasiskais kakao krēms
Vecais labais kakao krēms ir īsta desertu klasika. Vislabāk to pasniegt ar skābenu dzērveņu vai jāņogu ķīseli.
Foto un recepte: Veronika Ļevša
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
4 olu dzeltenumi
-
200 ml piens (karsts)
-
400 ml saldā krējuma 35 %
-
7 tējk. cukura
-
3 ēd. k. kakao
-
25 g želatīna
-
Vaniļas cukurs tējk.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
20 min.
-
Olu dzeltenumus sakuļ ar kakao, pielej sakarsētu pienu.
-
Iemaisa iepriekš ar aukstu ūdeni pārlietu uz 5-10 minūtes uzbriedinātu želatīnu.
-
Kad masa sāk biezēt, pievieno un iemaisa ar cukuru un vaniļas cukuru saputotu saldo krējumu.
-
Lej masu traukā, liek ledusskapī un ļauj sastingt.
-
Pasniedz ar dzērveņu ķīseli.
Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs