Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Klasiskais kakao krēms

FOTO: Publicitātes

Vecais labais kakao krēms ir īsta desertu klasika. Vislabāk to pasniegt ar skābenu dzērveņu vai jāņogu ķīseli.

Foto un recepte: Veronika Ļevša
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 4 olu dzeltenumi
  • 200 ml piens (karsts)
  • 400 ml saldā krējuma 35 %
  • 7 tējk. cukura
  • 3 ēd. k. kakao
  • 25 g želatīna
  • Vaniļas cukurs tējk.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. Olu dzeltenumus sakuļ ar kakao, pielej sakarsētu pienu.
  2. Iemaisa iepriekš ar aukstu ūdeni pārlietu uz 5-10 minūtes uzbriedinātu želatīnu.
  3. Kad masa sāk biezēt, pievieno un iemaisa ar cukuru un vaniļas cukuru saputotu saldo krējumu.

  4. Lej masu traukā, liek ledusskapī un ļauj sastingt.
    Lej masu traukā, liek ledusskapī un ļauj sastingt.

    FOTO: Publicitātes

  5. Pasniedz ar dzērveņu ķīseli.

    Labu apetīti!
    Pasniedz ar dzērveņu ķīseli.

Labu apetīti!

    FOTO: Publicitātes

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Sulīgās tītara kotletes ar tomātiem un sieru

Sulīgās tītara kotletes ar tomātiem un sieru

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas