Sākums > Receptes > Deserti

Klasiskais kakao krēms

2021. gada 26. augusts
Foto: Publicitātes
Vecais labais kakao krēms ir īsta desertu klasika. Vislabāk to pasniegt ar skābenu dzērveņu vai jāņogu ķīseli.

Foto un recepte: Veronika Ļevša
Pagatavošana
20 min
1. Olu dzeltenumus sakuļ ar kakao, pielej sakarsētu pienu.
2. Iemaisa iepriekš ar aukstu ūdeni pārlietu uz 5-10 minūtes uzbriedinātu želatīnu.
3. Kad masa sāk biezēt, pievieno un iemaisa ar cukuru un vaniļas cukuru saputotu saldo krējumu.

4. Lej masu traukā, liek ledusskapī un ļauj sastingt.
Foto: Publicitātes
5. Pasniedz ar dzērveņu ķīseli.

Labu apetīti!
Foto: Publicitātes
Uz augšu