1. Sakarsē krāsni līdz 180 grādiem. Olas baltumus atdala no dzeltenumiem. Dzeltenumus sakuļ ar 1/2 glāzi cukura, un mīkstu sviestu, līdz masa ir gaiša un dubultojusies apjomā.
2. Iemaisa cepamo pulveri. Tad pa daļām pievieno un iemīca miltus, līdz iegūta viendabūga mīkla.
3. Atdala aptuveni trešdaļu mīklas, ietin folijā vai pārtikas plēvē un liek saldētavā.
4. Pārējo mīklu liek apaļajā cepamajā veidnē un ar pirkstiem izlīdzina, veidojot maliņas uz augšu.
5. Ābolus nomizo, izņem serdes, sarīvē, vienmērīgā kārtā liek virs mīklas, pārkaisa ar kanēli.
6. Olu baltumiem pievieno šķipsnu sāls un sāk kult. Pa daļām pievieno un iekuļ cukuru, līdz iegūtas stingras putas.
7. Saputoto olu baltumu masu liek veidnē virs āboliem.
8. Olu baltumiem uz rupjās darzeņu rīves pārrīvē no saldētavas izņemto mīklu.
9. Liek krāsnī un cep 50 minūtes.
10. Izņem, atdzesē un pirms pasniegšanas pārkaisa ar pūdercukuru.
Labu apetīti!

Foto: Shutterstock.com