Vai šķiet, ka pagatavot tomātus želejā ir sarežģīti? Nebūt nē! Arī darbs ar želatīnu nav problēma, jo šī recepte paredz, ka to vienkārši ieber burciņā bez īpašas sagatavošanas.
Receptes un foto autore: Vineta Grudule
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
Vienai 0,5 l burciņai:
1tējk.ar kaudzīti cukura
2tējk.sāls
11piparu graudi
3smaržīgie pipari
Lauru lapa
1tējk.želatīna
1tējk.etiķa esences
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Pagatavošana
45 min.
Katrā burciņā ber norādītajā daudzumā cukuru, sāli, piparus, ja vēlas, var likt arī lauru lapu.
Tad kārtojam tomātus, sīpolus, virsū beram tējkaroti ar kaudzīti želatīna sausā veidā un 1 tējk. esences.
FOTO: Publicitātes
Uzlej verdošu ūdeni un karsē 80 grādu temperatūrā apmēram 10-15 minūtes.
FOTO: Publicitātes
Tad burciņas aizvāko, ļauj atdzist un liek ledusskapī saželēt.