1. Kāpostus un sīpolus sasmalcina. Burkānus sarīvē. Ķiplokus izspiež caur spiedi.
2. Katlā uzkarsē eļļu. Liek cepties sīpolus. Pēc 3-4 minūtēm pievieno burkānus un apmaisot sautē 4-5 minūtes, tad pievieno kāpostus un apmaisot sautē vēl 5-7 minūtes.
3. Tad liek klāt tomātu mērci, sāli, cukuru, piparus, lauru lapas un uz lēnas uguns sautē 40 minūtes.
4. Pāris minūtes pirms vārīšanas beigām pievieno etiķi, ķiplokus un iemaisa, nogriež liesmu.
5. Pilda masu tīrās burkās, aizvāko, apgriež burkas ar vākiem uz leju, ietin segā un ļauj atdzist. Uzglabā vēsā vietā.
Labu apetīti!

Foto: Shutterstock.com