Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
3
Jaunākie Vecākie
Profila foto
Mārtiņš Ūzulnieks
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
A kā ar sinepēm, kādas jāpievieno, angļu,franču, krievu, vai sinepju pulveris, a varbūt augs kā tāds ar visiem lakstiem...
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
Profila foto
Evita Celmiņa
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Labdien!

Precizēju:
šķidrumu, kas naktī, stāvot ledusskapī, uzkrājies, nolej no dārzeņiem, uzkarsē;
pievieno visas garšvielas, arī sinepes;
karsējot pievieno dārzeņus (no kuriem iepriekš šķīdumu nolēja);
Visu kārtīgi izkarsē un salātus pilda izkarsētās burkās.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
Profila foto
Evita Celmiņa
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Piebilde:Visu kārtīgi izkarsē- tātad 25 minūtes vāra uz lēnas uguns.
Vērtējums
Profila foto
Dace Auzina
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
"4.Pēc nakts, nolej šķidrumu, iemaisa tajā visas garšvielas. Uzkarsē un pieber dārzeņus."

Kas tad īsti ir jākarsē, ja pirms tam jau dārzeņi piebērti?

Kurā brīdī pievieno sinepes?:)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Konservējumi

Jaunākās receptes