Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Konservējumi

Gurķu - sinepju salāti - garšo labāk nekā veikalā pirktie

Foto: Publicitātes
Oriģināli kabaci var nepievienot, tad izmanto 3 kg gurķus. Bet sezonā, kad ir kabacītis, kāpēc ne - īpaši dzeltenais - tas piešķir skaistu krāsu.
Receptes un foto autore, pārtikas tehnoloģe Evita Celmiņa.
Pagatavošana
720 min
1. Dārzeņus sasmalcina smalkos kubiņos (kabaci var sarīvēt).
Foto: Publicitātes
2. Sasmalcina arī vienu čili.
Foto: Publicitātes
3. Pieber sāli un liek uz nakti ledusskapī.
Foto: Publicitātes
4. Pēc nakts, nolej šķidrumu, iemaisa tajā visas garšvielas. Uzkarsē un pieber dārzeņus.
5. Vāra 25 minūtes.
6. Aukstā ūdeņi izšķīdina kartupeļu cieti, maisot pievieno virumam.
Ieburko un sasedz līdz rītam.

Lai labi garšo!
Foto: Publicitātes
Uz augšu