Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konservējumi Pikantie gurķi tomātos ziemai bez pasterizēšanas

Pikantie gurķi tomātos ziemai bez pasterizēšanas

FOTO: Publicitātes

Šis ir labs veids, kā burciņās vienlaikus satupināt gan gurķus, gan tomātus, turklāt bez pasterizešanas un liekām pūlēm. Paprika un ķiploki gurķu šķēlītēm piešķirs īpaši lielisku un pikantu garšu. Ņammm....
Foto un recepte: Zeltīte Dzintare
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

8
porcijas
  • 2 kg gurķu
  • 1.5 kg tomāti
  • 4 paprikas
  • 1 ķiploka galva
  • 100 ml eļļas
  • Sāls pēc garšas
  • Cukurs pēc garšas
  • Etiķis 9% pēc garšas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Katlā ieber ripiņās sagrieztus gurķus ar visu mizu, sasmalcinātus tomātus un strēmelītēs sagrieztu papriku.
  2. Pielej 100 ml ūdens, pieliek sāli, cukuru un eļļu. Sautē 25 minūtes.
    Pielej 100 ml ūdens, pieliek sāli, cukuru un eļļu. Sautē 25...

    FOTO: Publicitātes

  3. Pirms gatavošanas beigām pieliek saspiestus ķiplokus un etiķi, iemasa un nogriež liesmu.
  4. Ņem nost no uguns un lej tīrās burkās.

    Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Piparkūku mīkla

Piparkūku mīkla

Konservējumi

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas