Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Iesūti ziņu!
Sākums > Receptes > Konservējumi

Ķīnas saldskābā mērce bez pasterizēšanas

Foto: Publicitātes
Ķīnas saldskābo mērci pavisam vienkārši ir iespējams pagatvot arī mājas apstākļos, turklāt, iztiekot bez liekām piedevām, kas atrodamas veikalos nopērkamajās mērcēs.
Recepte un foto: Liene Juraka
Pagatavošana
60 min
1. Visus dārzeņus notīra, sasmalcina un liek katlā vārīties 30 minūtes.
2. Pievieno sagrieztus ananasu gabaliņus, cukuru, sāli, etiķi un vāra vēl 10 minūtes.
3. Ananasu sulā izšķīdina kartupeļu cieti un lej klāt katla saturam, apmaisa un vairāk nevāra.
4. Karstu lej tīrās burkās. Aizvāko un atdzesē.
Uz augšu