Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konservējumi Ķīnas saldskābā mērce bez pasterizēšanas

Ķīnas saldskābā mērce bez pasterizēšanas

FOTO: Publicitātes

Ķīnas saldskābo mērci pavisam vienkārši ir iespējams pagatvot arī mājas apstākļos, turklāt, iztiekot bez liekām piedevām, kas atrodamas veikalos nopērkamajās mērcēs.
Recepte un foto: Liene Juraka
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 3 kg tomāti
  • 300 g sīpoli
  • 300 g paprikas
  • 300 g burkāni
  • 10 daiviņa/s ķiploki
  • 2 lielās bundžas konservētu ananasu
  • 200 g cukura
  • 3 ēd. k. sāls
  • 9 ēd. k. etiķa 9%
  • 3 ēd. k. kartupeļu cietes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Visus dārzeņus notīra, sasmalcina un liek katlā vārīties 30 minūtes.
  2. Pievieno sagrieztus ananasu gabaliņus, cukuru, sāli, etiķi un vāra vēl 10 minūtes.
  3. Ananasu sulā izšķīdina kartupeļu cieti un lej klāt katla saturam, apmaisa un vairāk nevāra.
  4. Karstu lej tīrās burkās. Aizvāko un atdzesē.
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Ķirbja, burkānu, zaļo zirnīšu un kukurūzas sautējums ar cūkgaļu

Ķirbja, burkānu, zaļo zirnīšu un kukurūzas sautējums ar cūkgaļu

Konservējumi

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas