Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Uzkodas

Veģetārās tortiljas ar grilētiem baklažāniem un ķiploku salsu

Foto: Publicitātes
Pilngraudu tortiljas, kuru pildījumā slēpjas grilēti baklažāni, sulīgi tomāti, ķiploku salsa un krēmīga jogurta mērce, garšo debešķīgi!
Recepte tapusi sadarbībā ar "Santa Maria" un "Amosa".
Foto: Jānis Škapars/TVNET
Pagatavošana
30 min
1. Baklažānus sagriež ripās, liek bļodiņā, pārlej ar eļļu, pārkaisa ar sāli un apmaisa. Sagriež šķēlēs tomātus.
Foto: Publicitātes
2. Kamēr baklažāni iemarinējas, bezpiedevu jogurtam pievieno dip mērces maisījumu un samaisa.

Foto: Publicitātes
3. Liek baklažānu ripas uz grila restē un apcep no abām pusēm, pielūkojot, lai nepiedeg.
Foto: Publicitātes
4. Tortilju pārziež ar jogurta mērci, pārkaisa ar kapātiem pētersīļiem.
Foto: Publicitātes
5. Virsū liek baklažānu šķēlēs, rukolu, tomātu šķēles, sīpolu ripiņas, visu pārslaka ar ķiploku salsu,
Foto: Publicitātes
6. Sarullē, liek uz šķīvja un pasniedz.

Labu apetīti!
Foto: Publicitātes
Uz augšu