-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Uzkodas
-
>
Veģetārās tortiljas ar grilētiem baklažāniem un ķiploku salsu
Pilngraudu tortiljas, kuru pildījumā slēpjas grilēti baklažāni, sulīgi tomāti, ķiploku salsa un krēmīga jogurta mērce, garšo debešķīgi!
Recepte tapusi sadarbībā ar "Santa Maria" un "Amosa".
Foto: Jānis Škapars/TVNET
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
Pilngraudu tortiljas
-
Baklažāni
-
Olīveļļa
-
Sāls
-
Tomāti
-
Jogurts bez piedevām
-
"Santa Maria" dip mērces maisījums "American ranch"
-
Ķiploku salsa
-
Rukola
-
Sarkanie sīpoli
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
30 min.
-
Baklažānus sagriež ripās, liek bļodiņā, pārlej ar eļļu, pārkaisa ar sāli un apmaisa. Sagriež šķēlēs tomātus.
-
Kamēr baklažāni iemarinējas, bezpiedevu jogurtam pievieno dip mērces maisījumu un samaisa.
-
Liek baklažānu ripas uz grila restē un apcep no abām pusēm, pielūkojot, lai nepiedeg.
-
Tortilju pārziež ar jogurta mērci, pārkaisa ar kapātiem pētersīļiem.
-
Virsū liek baklažānu šķēlēs, rukolu, tomātu šķēles, sīpolu ripiņas, visu pārslaka ar ķiploku salsu,
-
Sarullē, liek uz šķīvja un pasniedz.
Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs