1. Baklažānus sagriež ripās, liek bļodiņā, pārlej ar eļļu, pārkaisa ar sāli un apmaisa. Sagriež šķēlēs tomātus.

Foto: Publicitātes
2. Kamēr baklažāni iemarinējas, bezpiedevu jogurtam pievieno dip mērces maisījumu un samaisa.

Foto: Publicitātes
3. Liek baklažānu ripas uz grila restē un apcep no abām pusēm, pielūkojot, lai nepiedeg.

Foto: Publicitātes
4. Tortilju pārziež ar jogurta mērci, pārkaisa ar kapātiem pētersīļiem.

Foto: Publicitātes
5. Virsū liek baklažānu šķēlēs, rukolu, tomātu šķēles, sīpolu ripiņas, visu pārslaka ar ķiploku salsu,

Foto: Publicitātes
6. Sarullē, liek uz šķīvja un pasniedz.
Labu apetīti!

Foto: Publicitātes