Ja pieliekamā plauktos būs rasoļņika sagatave, ziemā varēsi izvārīt zupiņu "pa fikso" - atliks tikai pievienot kādu kartupeli, zaļumus, ja vēlies - arī gaļu, un zupa gatava!
Receptes un foto autore: Zeltīte Dzintare
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
300gsīpoli
400gburkāni
600gsvaigi gurķi
6daiviņa/sķiploki
200gvārītas pērļu grūbas
750mltomātu mērces
6melnie pipari
2lauru lapas
Sālspēc garšas
Cukurspēc garšas
Etiķis 9%pēc garšas
Eļļa cepšanaipēc garšas
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Pagatavošana
60 min.
Katlā lej eļļu, apcep sīpolus ar ķiplokiem, pievieno burkānus un pasautē.
FOTO: Publicitātes
Pievieno svaigos gurķus un vēl pasautē 5-7 minūtes.
FOTO: Publicitātes
Tad pievieno izvārītas grūbas. Sautē 5-7 minūtes uz mazas uguns, lai nepiedeg.
FOTO: Publicitātes
Beigās pievieno cukuru, sāli, galda etiķi un tomātu mērci.
FOTO: Publicitātes
Kad uzmet burbuli, lej tīrās burkās, aizvāko un sasedz.