Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Konservējumi

Kabaču ikri ar šampinjoniem ziemai bez pasterizēšanas

Foto: Publicitātes
Kabaču ikri ar šampinjoniem ir tik gardi, ka burciņas līdz ziemai jau būs tukšas, tādēļ labāk taisi dubulto porciju.
Receptes un foto autore: Zeltīte Dzintare.
Pagatavošana
90 min
1. Katlā iemet melnos piparus, lauru lapas, ķiplokus un pielej eļļu.
2. Liek klāt un apcep sīpolus ar sēnēm un burkāniem. Var izmantot arī gailenes un baravikas, bet tā kā šogad sēņu maz, tad liek lietā šampinjonus.
Foto: Publicitātes
3. Klāt liek kabačus, kāpostus, tomātus, lai sautējas kādu brīdi.
Foto: Publicitātes
4. Tad pievieno visu pārējo: sāli, cukuru, tomātu mērci utt....
Foto: Publicitātes
5. Kad virums uzmet burbuli, nogriež liesmu un karstu lej burkās, aizvāko. Lai gardi!
Foto: Receptes.lv
Uz augšu