Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Iesūti ziņu!
Sākums > Receptes > Uzkodas

Kesadiljas ar tunci, kukurūzu un tomātu salsu

Foto: Publicitātes
Jau iepriekš vēstījām, ka pasauli pārņēmis jauns trends – uz grila ceptas pikantās tortiljas jeb kesadiljas. Šai pasaulslavenajai ātrajai uzkodai neskaitāmi daudz variāciju, bet šoreiz uzzini, kā pagatavot tortilju trijstūrus ar tunci, kukurūzu un tomātu salsu.

Skaties, kā dziedātājai Patrišai (Patrisha) veicās pagatavot šo mērci TVNET raidījumā "Slavenības uz oglēm".
Recepte tapusi sadarbībā ar "Santa Maria" un "Amosa".
Foto: Jānis Škapars/TVNET
Pagatavošana
10 min
1. Tortiljas centrā veido iegriezumu aptuveni līdz vidum.
2. Pāziež tortilju ar tomātu salsu.
Foto: Publicitātes
3. Uz katras tortiljas ceturtdaļas liek savu sastāvdaļu: marinētu gurķu šķēlītes, konservētu tunci (iepriekš noliets šķidrums), konservētu kukurūzu.
Foto: Publicitātes
4. Visu pārkaisa ar sieru. Ja vēlas, lai garša ir pikantāka, var pievienot sīki sakapātu sarkano sīpolu. Pildījumu pārklāj ar salātlapām.
Foto: Publicitātes
5. Saloka tortiljas.

Foto: Publicitātes
6. Liek uz saspiežamas grila restes un apgrilē no abām pusēm.

Foto: Publicitātes
7. Uzmanīgi izņem no restes, liek uz šķīvjiem un pasniedz.

Labu apetīti!
Foto: Publicitātes
Uz augšu