Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Aukstā zupa "Rasols"

FOTO: Shutterstock.com

Ja tev garšo rasols, tad tev noteikti jāpagatavo šī aukstā zupa!
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

6
porcijas
  • 4 gurķi
  • 8 redīsi
  • 4 vārītas olas
  • 5 vārīti kartupeļi
  • 250 g vārītā desa
  • 1 glāze/s konservēti zaļie zirnīši
  • Dilles pēc garšas
  • 2 sarkanie sīpoli
  • 3 ēd. k. Provansas majonēze
  • 1 ēd. k. mārrutku
  • Sāls pēc garšas
  • 1.5 l kefīra
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Dārzeņus, dilles, desu un olas sasmalcina, liek katlā.
  2. Pievieno konservētos zirnīšus, sāli, mārrutkus, majonēzi un samaisa.
  3. Visu pārlej ar atvēsinātu kefīru, samaisa un ceļ galdā.
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Ķirbja, burkānu, zaļo zirnīšu un kukurūzas sautējums ar cūkgaļu

Ķirbja, burkānu, zaļo zirnīšu un kukurūzas sautējums ar cūkgaļu

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas