Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Karaliskā aukstā zupa ar mazsālītu lasi

Karaliskā aukstā zupa ar mazsālītu lasi

FOTO: Publicitātes

Svelmainie laikapstākļi liek domāt radoši un aukstajās zupas izmēģināt aizvien jaunus produktu salikumus. Savu variāciju par aukstās zupas tēmu iesaka Aina Pitrāne. Īpaši karalisku garšu šai atsvaidzinošajai zupiņai piešķir sasmalcināts mazsālītais lasis.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

6
porcijas
  • 2 vārīti kartupeļi
  • 2 gurķi
  • 3 vārītas olas
  • 200 g mazsālīts lasis
  • 1 l dārzeņu buljons
  • 300 g skābā krējuma
  • Krievu sinepes pēc garšas
  • Sāls pēc garšas
  • Malti pipari pēc garšas
  • Zaļumi (dilles, lociņi) pēc garšas
  • Citrona sula pēc garšas
  • -
  • 2 vārīti kartupeļi
  • 2 gurķi
  • 3 vārītas olas
  • 200 g mazsālīts lasis
  • 1 l dārzeņu buljons
  • 300 g skābā krējuma
  • Krievu sinepes pēc garšas
  • Sāls pēc garšas
  • Malti pipari pēc garšas
  • Zaļumi (dilles, lociņi) pēc garšas
  • Citrona sula pēc garšas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. Dārzeņus, olas un lasi sagriež mazos kubiņos. Laša vietā var izmantot garneles.
    Dārzeņus, olas un lasi sagriež mazos kubiņos. Laša vietā var...

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

  2. Pievieno aukstu buljonu, krējumu un zaļumus. Visu apmaisa.
    Ja kādam neiet pie sirds vistas buljona savienojums ar lasi, droši var buljonu aizstāt ar ūdeni. Ūdens un krējuma vietā liet tikai kefīru vai paniņas.
  3. Beigās pievieno sāli, piparus, sinepes un citrona sulu pēc garšas. Liek uz dažām stundām ledusskapī ievilkties.

    Labu apetīti!
    Beigās pievieno sāli, piparus, sinepes un citrona sulu pēc g...

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Saldā šokolādes desa jeb "Saldā brunete"

Saldā šokolādes desa jeb "Saldā brunete"

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas