Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Zupas

Karaliskā aukstā zupa ar mazsālītu lasi

Foto: Publicitātes
Svelmainie laikapstākļi liek domāt radoši un aukstajās zupas izmēģināt aizvien jaunus produktu salikumus. Savu variāciju par aukstās zupas tēmu iesaka Aina Pitrāne. Īpaši karalisku garšu šai atsvaidzinošajai zupiņai piešķir sasmalcināts mazsālītais lasis.
Pagatavošana
20 min
1. Dārzeņus, olas un lasi sagriež mazos kubiņos. Laša vietā var izmantot garneles.
Foto: Receptes.lv
2. Pievieno aukstu buljonu, krējumu un zaļumus. Visu apmaisa.
Ja kādam neiet pie sirds vistas buljona savienojums ar lasi, droši var buljonu aizstāt ar ūdeni. Ūdens un krējuma vietā liet tikai kefīru vai paniņas.
3. Beigās pievieno sāli, piparus, sinepes un citrona sulu pēc garšas. Liek uz dažām stundām ledusskapī ievilkties.

Labu apetīti!
Foto: Receptes.lv
Uz augšu