Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Tītara šķiņķa cepetis

2021. gada 2. jūlijs
Foto: U.J.
Labi iemarinēts, labi izcepts. Ideja sulīga tītara šķiņķa pagatavošanai.
Pagatavošana
130 min
1. Sagatavo nepieciešamos produktus.
Foto: U.J.
2. Sajauc kopā garšvielas, olīveļļu, sagriež ķiploku (ķiploku var sabakstīt šķiņķī).
Foto: U.J.
3. Šķiņķi sasmērē ar garšvielu maisījumu. Ļauj visam nostāvēties 30 minūtes līdz 1 stundu.
Foto: U.J.
4. Liek maisā, kas paredzēts cepšanai.
Foto: U.J.
5. Cep ~ 45 minūtes 180C grādos.
Foto: U.J.
6. Izņem no maisa, apbrūnina 10-15 minūtes 200C.
Foto: U.J.
7. Ieteicams cept ar ādiņu uz augšu.

Labu apetīti!
Foto: U.J.
Uz augšu