-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Pamatēdieni
-
>
Tītara šķiņķa cepetis
Labi iemarinēts, labi izcepts. Ideja sulīga tītara šķiņķa pagatavošanai.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
Tītara šķiņķis ar kaulu un ādu
-
3 ēd. k. balzamiko mērces
-
3 ēd. k. olīveļļas
-
Sinepes
-
Tabasco mērc
-
Ķiploks
-
Sīpols
-
Garšvielas
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
130 min.
-
Sagatavo nepieciešamos produktus.
-
Sajauc kopā garšvielas, olīveļļu, sagriež ķiploku (ķiploku var sabakstīt šķiņķī).
-
Šķiņķi sasmērē ar garšvielu maisījumu. Ļauj visam nostāvēties 30 minūtes līdz 1 stundu.
-
Liek maisā, kas paredzēts cepšanai.
-
Cep ~ 45 minūtes 180C grādos.
-
Izņem no maisa, apbrūnina 10-15 minūtes 200C.
-
Ieteicams cept ar ādiņu uz augšu.
Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs