Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Tītara šķiņķa cepetis

Tītara šķiņķa cepetis

FOTO: U.J.

Kolekcijas: Fotoreceptes
Labi iemarinēts, labi izcepts. Ideja sulīga tītara šķiņķa pagatavošanai.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Tītara šķiņķis ar kaulu un ādu
  • 3 ēd. k. balzamiko mērces
  • 3 ēd. k. olīveļļas
  • Sinepes
  • Tabasco mērc
  • Ķiploks
  • Sīpols
  • Garšvielas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

130 min.
  1. Sagatavo nepieciešamos produktus.
    Sagatavo nepieciešamos produktus.

    FOTO: U.J.

  2. Sajauc kopā garšvielas, olīveļļu, sagriež ķiploku (ķiploku var sabakstīt šķiņķī).
    Sajauc kopā garšvielas, olīveļļu, sagriež ķiploku (ķiploku v...

    FOTO: U.J.

  3. Šķiņķi sasmērē ar garšvielu maisījumu. Ļauj visam nostāvēties 30 minūtes līdz 1 stundu.
    Šķiņķi sasmērē ar garšvielu maisījumu. Ļauj visam nostāvētie...

    FOTO: U.J.

  4. Liek maisā, kas paredzēts cepšanai.
    Liek maisā, kas paredzēts cepšanai.

    FOTO: U.J.

  5. Cep ~ 45 minūtes 180C grādos.
    Cep ~ 45 minūtes 180C grādos.

    FOTO: U.J.

  6. Izņem no maisa, apbrūnina 10-15 minūtes 200C.
    Izņem no maisa, apbrūnina 10-15 minūtes 200C.

    FOTO: U.J.

  7. Ieteicams cept ar ādiņu uz augšu.

    Labu apetīti!
    Ieteicams cept ar ādiņu uz augšu.

Labu apetīti!

    FOTO: U.J.

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Tomātu zupa ar dārzeņiem un pupiņām

Tomātu zupa ar dārzeņiem un pupiņām

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas