Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Iesūti ziņu!
Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Tītara šķiņķa cepetis

Foto: Uldis Jgers
Labi iemarinēts, labi izcepts. Ideja sulīga tītara šķiņķa pagatavošanai.
Pagatavošana
130 min
1. Sagatavo nepieciešamos produktus.
Foto: Uldis Jgers
2. Sajauc kopā garšvielas, olīveļļu, sagriež ķiploku (ķiploku var sabakstīt šķiņķī).
Foto: Uldis Jgers
3. Šķiņķi sasmērē ar garšvielu maisījumu. Ļauj visam nostāvēties 30 minūtes līdz 1 stundu.
Foto: Uldis Jgers
4. Liek maisā, kas paredzēts cepšanai.
Foto: Uldis Jgers
5. Cep ~ 45 minūtes 180C grādos.
Foto: Uldis Jgers
6. Izņem no maisa, apbrūnina 10-15 minūtes 200C.
Foto: Uldis Jgers
7. Ieteicams cept ar ādiņu uz augšu.

Labu apetīti!
Foto: Uldis Jgers
Komentāri
Uz augšu