Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Pildīti Cannelloni!

Pildīti Cannelloni!

FOTO: Alise Jankovska

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

6
porcijas
  • 500 g Cannelloni
  • 500 g maltās gaļas
  • 200 ml saldā krējuma 35 %
  • 400 ml Tomāti savā sulā
  • 200 g Krievijas siers
  • 3 daiviņa/s ķiploka
  • Garšvielas pēc garšas
  • Zaļumi sauja
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Malto gaļu sajauc ar sev tīkamām garšvielām un zaļumiem.
  2. Gaļas masu pilda makaronu trubiņās un kārto cepamajā traukā.
  3. Sajauc saldo krējumu ar tomātiem savā sulā. Papildina ar sāli, nedaudz pipariem. Var pievienot kaltētu baziliku vai oregano. Pārlej iegūto masu pāri pildītajām trubiņām.
  4. Cep cepeškrāsnī aptuveni 40 minūtes 180 grādos, tad izņem un uzber dillītes, lociņus un sarīvētu sieru, cep vēl 5-7 minūtes.

    Labu apetīti!
    Cep cepeškrāsnī aptuveni 40 minūtes 180 grādos, tad izņem un...

    FOTO: Alise Jankovska

Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gaileņu mērce ar jaunajiem kartupeļiem un gurķu šķēlītēm fiksajā marinādē

Gaileņu mērce ar jaunajiem kartupeļiem un gurķu šķēlītēm fiksajā marinādē

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas