Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Padomju laiku šašliks etiķa un sinepju marinādē

2021. gada 17. jūnijs
Foto: Shutterstock.com
Gadu desmitiem pārbaudīta šašlika recepte, kas atsauks atmiņā bērnības garšas. Vienkāršas, visiem pieejamas sastāvdaļas, bet rezultāts - izcils!
Pagatavošana
30 min
1. Gaļu sagriež vienādos aptuveni 5x5 cm gabalos.
2. Sīpolus nomizo, sagriež ripās, pievieno gaļai.
3. Pievieno visas pārējās marinādes sastāvdaļas, visu ar rokām kārtīgi izmīca, lai no sīpoliem sāk izdalīties sula, liek zem sloga un marinē vismaz 24 h.
4. Gaļu ver uz iesmiem pamīšus ar sīpolu ripām un grilē, līdz gatava.
Uz augšu