Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Padomju laiku šašliks etiķa un sinepju marinādē

Padomju laiku šašliks etiķa un sinepju marinādē

FOTO: Shutterstock.com

Gadu desmitiem pārbaudīta šašlika recepte, kas atsauks atmiņā bērnības garšas. Vienkāršas, visiem pieejamas sastāvdaļas, bet rezultāts - izcils!
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

10
porcijas
  • 2 kg cūkgaļas kakla karbonāde
  • 8-10 sīpoli
  • 1 ēd. k. sāls
  • 3 ēd. k. cukura
  • 200 g krievu sinepes
  • 1 glāze/s etiķa 9%
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Gaļu sagriež vienādos aptuveni 5x5 cm gabalos.
  2. Sīpolus nomizo, sagriež ripās, pievieno gaļai.
  3. Pievieno visas pārējās marinādes sastāvdaļas, visu ar rokām kārtīgi izmīca, lai no sīpoliem sāk izdalīties sula, liek zem sloga un marinē vismaz 24 h.
  4. Gaļu ver uz iesmiem pamīšus ar sīpolu ripām un grilē, līdz gatava.
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Ceptu tomātu biezzupa

Ceptu tomātu biezzupa

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 29. jūlijs 17:44 29.07 17:44
Knifi, lai mājās karbonāde garšotu tikpat labi kā ceļmalas krodziņā (5)
Iesaka šefpavārs Ingmārs Ladigs

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas