Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Rabarberu Pavlovas kūka ar baziliku

FOTO: Publicitātes

Rabarberu laika elegance.
Receptes un foto autore: Anna Škaravecka
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Rabarberu pildījumam:
  • 200 g rabarberu
  • 50 g cukura
  • 5 g kukurūzas cietes
  • 6 ēd. k. ūdens
  • Baziliks - pēc izvēles
  • Pavlovai:
  • 150 g olu baltumu
  • 300 g cukura
  • 1 tējk. citrona sulas
  • 1 tējk. kartupeļu cietes
  • Krēmam:
  • 200 ml saldā krējuma 35 %
  • Pūdercukurs pēc garšas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

100 min.
  1. Gatavo rabarberu masu: cukuru, cieti un ūdeni uzliek uz plīts un maisa līdz izkūst cukurs. Pievieno rabarberus un uz lēnas uguns vāra līdz rabarberi kļūst mīksti. Atdzesē. Iemaisa sakapātu baziliku.
  2. Gatavo bezē: olu baltumu ar citrona sulu saputo un pa ēdamkarotei ieputo cukuru, līdz cukurgraudiņi izkusuši. Sadala divās daļas un izsmērē uz cepampapīra aplīšus 22 cm diametrā. Cep 120 grādu temperatūrā 60 - 70minūtes. Atdzesē.
  3. Kā pēdējo saputo saldo krējumu ar pūdercukuru.
  4. Kad visas daļas gatavas, kārto kūku. Smērē rabarberu pildījumu, tad saldo krējumu, liek otru bezē un atkārto darbību.

    Lai labi garšo! ❤️
    Kad visas daļas gatavas, kārto kūku. Smērē rabarberu pildīju...

    FOTO: Publicitātes

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rabarberu vai ābolu plātsmaize

Rabarberu vai ābolu plātsmaize

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas