Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Rabarberu Pavlovas kūka ar baziliku

2021. gada 15. jūnijs
Foto: Publicitātes
Rabarberu laika elegance.
Receptes un foto autore: Anna Škaravecka
Pagatavošana
100 min
1. Gatavo rabarberu masu: cukuru, cieti un ūdeni uzliek uz plīts un maisa līdz izkūst cukurs. Pievieno rabarberus un uz lēnas uguns vāra līdz rabarberi kļūst mīksti. Atdzesē. Iemaisa sakapātu baziliku.
2. Gatavo bezē: olu baltumu ar citrona sulu saputo un pa ēdamkarotei ieputo cukuru, līdz cukurgraudiņi izkusuši. Sadala divās daļas un izsmērē uz cepampapīra aplīšus 22 cm diametrā. Cep 120 grādu temperatūrā 60 - 70minūtes. Atdzesē.
3. Kā pēdējo saputo saldo krējumu ar pūdercukuru.
4. Kad visas daļas gatavas, kārto kūku. Smērē rabarberu pildījumu, tad saldo krējumu, liek otru bezē un atkārto darbību.

Lai labi garšo! ❤️
Foto: Publicitātes
Uz augšu