Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Rabarberu Pavlovas kūka ar baziliku

FOTO: Publicitātes

Rabarberu laika elegance.
Receptes un foto autore: Anna Škaravecka
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Rabarberu pildījumam:
  • 200 g rabarberu
  • 50 g cukura
  • 5 g kukurūzas cietes
  • 6 ēd. k. ūdens
  • Baziliks - pēc izvēles
  • Pavlovai:
  • 150 g olu baltumu
  • 300 g cukura
  • 1 tējk. citrona sulas
  • 1 tējk. kartupeļu cietes
  • Krēmam:
  • 200 ml saldā krējuma 35 %
  • Pūdercukurs pēc garšas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

100 min.
  1. Gatavo rabarberu masu: cukuru, cieti un ūdeni uzliek uz plīts un maisa līdz izkūst cukurs. Pievieno rabarberus un uz lēnas uguns vāra līdz rabarberi kļūst mīksti. Atdzesē. Iemaisa sakapātu baziliku.
  2. Gatavo bezē: olu baltumu ar citrona sulu saputo un pa ēdamkarotei ieputo cukuru, līdz cukurgraudiņi izkusuši. Sadala divās daļas un izsmērē uz cepampapīra aplīšus 22 cm diametrā. Cep 120 grādu temperatūrā 60 - 70minūtes. Atdzesē.
  3. Kā pēdējo saputo saldo krējumu ar pūdercukuru.
  4. Kad visas daļas gatavas, kārto kūku. Smērē rabarberu pildījumu, tad saldo krējumu, liek otru bezē un atkārto darbību.

    Lai labi garšo! ❤️
    Kad visas daļas gatavas, kārto kūku. Smērē rabarberu pildīju...

    FOTO: Publicitātes

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Kabaču ikri ar šampinjoniem ziemai bez pasterizēšanas

Kabaču ikri ar šampinjoniem ziemai bez pasterizēšanas

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas