Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Marinēti gurķi nav nekas jauns, bet tomāti? Lieliska piedeva visdažādākajiem ēdieniem - koši, svaigi un garšīgi tomātiņi.
Lai šķīvis raibāks, izvēlies dažādu krāsu tomātus.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Ķiršu tomātiņi
  • Dilles
  • Pētersīļi
  • Ķiploks
  • Sāls
  • Cukurs
  • Citrona sula
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Ķiršu tomātiņus nomazgā un tos krusteniski iegriež, bet nepārgriež. Liek bļodā.
  2. Notīra dažas ķiploka daiviņas un iespiež klāt tomātiem.
  3. Sasmalcina zaļumus, pievieno tomātiem.
  4. Pievieno sāli, cukuru un piespiež citrona sulu. Cukuru te vajadzēs mazliet vairāk nekā sāli. Visu samaina.
  5. Noslēdz bļodu un liek ledusskapī uz vismaz 30 minūtēm, lai garšas savienojas.

    Labu apetīti!
    Noslēdz bļodu un liek ledusskapī uz vismaz 30 minūtēm, lai g...

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Cepumi ,,Kallas,, ar vārīto olbaltuma krēmu

Cepumi ,,Kallas,, ar vārīto olbaltuma krēmu

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 25. oktobris 00:00 25.10 00:00
Ko mēs ēdīsim frontē? (1)
Karavīru sausās uzturdevas izsaiņošana un apēšana

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas